Mooier mét jou

admin

Het leven is mooier mét jou.

Misschien is dit de hardste onbewuste kwetsuur die mijn gedachtenspinsels jaren lang heeft beheerst. Opgesloten in mijn hoofd vol van spoken, angsten, trauma en onvervuld verlangen. Als ik door de tralies van mijn hoofd naar buiten keek stonden al die mensen daar. Te trekken aan mijn armen zonder te zien dat de rest van mijn lichaam niet tussen de speilen door pasten.

Welk leven was mooier mét mij? En was het mooier als alle ellende die ik achter me aan trok aan het licht kwam? Snel leerde ik dat als ik liep naar de mensen die me probeerde te overtuigen van deze utopische gedachten ik een schouder klopje kreeg. Zie je wel, veel beter zo. En dan verdwenen ze uit beeld. Met een voldaan gevoel. Ze hadden me voor het oog gered. In werkelijkheid hadden zichzelf gered.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *